A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái

 


 

 

 

Üdvözlet Denver-ből. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván Norbi, Rachel, Josiah, Joshi és Anna. Röviden szeretnék beszámolni hogy mi is történk velünk és mi jót csináltunk az elmúlt két évben.

 

Szokás szering sokat utaztunk. 2008 júniusában a cég üzleti útra küldött San Francisco-ba. Ebben az volt a jó hogy már tíz éve nem voltam San Francisco-ban és most volt időm túristaként bejárni a várost. Nagyon örülök hogy a cég fizetett mindent, mert ha saját zsebből fizettem volna akkor nagyon csalódott lettem volna, San Francisco nem olyan jó hely mint aminek sokan gondolják. Azután júliusban Joshi elment velem Seattle-be a szokásos havi üzleti úton. Miután hazajöttünk Seattle-ből a fiúkat felraktuk egy repülőre Los Angeles-be ahol két hetet töltöttek a nagyszülőkkel. Amíg a fiúk odavoltak Rachel, Anna és én lementünk Colorado Springs-be egy hétvégére megünnepelni Anna születésnapját. Aztán pedig megpakoltuk az autót és elindultunk Los Angeles-be a Rachel nagyszüleihez a fiúkért és a főnököm esküvőjére. Denver-ből Los Angeles-be kocsival két nap az utazás és Las Vegas-on keresztül mentünk.

 

A gyerekeknek a nagy meglepetés az év végén jött amikor karácsonyra belépőket kaptak Disneyland-be. Karácsony és újév között három napot töltöttünk Disneyland-ben.  Az idén nyáron pedig anyu jött el hozzánk kát hónapra május közepétől július közepéig. Ezalatt Maine-be, a Rachel szüleihez is ellátogattunk. Anyukám most találkozott először a Rachel szüleivel és testvéreivel. Már ideje volt, mivel hogy idén ünnepeljük a 15-ik házassági évfordulónkat. Agusztusban pedig Anna ment velem Seattle-be.

 

A gyerekeknek nagyon jól megy az iskola. Josiah nyolcadikos, most töltötte be a 14-et december 4-én. Joshi hetedikes, februárban lesz 13 és Anna ötödikbe jár, ő most 10 éves. Anna tavaly nyár óta rendszeresen lovagol, havontal legalább kétszer. Még jó hogy a mi házunknál nem tarthatunk lovat, így van kifogásom hogy miért nem veszek neki lovat, mert megállás nélkül azt kér.

 

Az elmúlt két évben ennyi érdekesség történt. Sok szeretettel gondolunk mindenkire Magyarországon, és reméljük hogy nemsokára meg tudunk látogatni mindenkit. Már régóta tervezünk egy utat magyarországra, de eddig még anyagilag nem jött össze. Talán majd 2010-ben.

 

Üdvözlettel,

 

Norbi

 

 

Nyomtatható verzió letöltése

 


 

San Francisco-ban a Aranykapu hídnál.                                                                                                                        San Francisco-ban a Aranykapu hídon.

 

A híres Lomard Street, ez az utca minden San Francisco-i filmben benne van.                     San Francisco az Aranykapu HÍdról nézve, Alcatraz sziget a kép bal oldalán látható.


 

Joshi Seattle-ben.                                                                                                                                                 Joshi-val Seattle-ben.          

 

                                               Joshi és R2D2.                        Joshi és Jimi Hendrix gitárja, vagyis ami megmaradt belőle miután Jimi felgyujtotta és összetörte a Monterey-i popfesztiválon.


 

   Anna, Rachel és Norbi az Istenek Kertjében (Garden of the Gods) Colorado Springs-ben.                                                                              Anna és Rachel.

  

                                                Tiszta vadnyugat.                Norbi és Anna.                                                                                                                   Rachel és Norbi Colorado Springs-ben.

 


 

  

                                Joshi és Anna. Kommentár nélkül.                                                                                  Rachel, Josiah és Norbi a Getty Center múzeumban Los Angeles-ben.                        

 

Rachel, Anna, Joshi és Josiah a Los Angeles-i állatkert bejárata előtt.                     Josiah, Joshi, Norbi és Anna Las Vegas-ban. Csak ebédre álltunk meg mert agusztusban szörnyű meleg van Las Vegas-ban.

   

                                                                                 Joshi és a Joshua Tree, vagyis Joshua Fa. Ezek a fák (kaktuszok) csak a Mojave sivatagban élnek.

 

Valahol Nevada államban a Mojave sivatagban Las Vegas-tól észak-nyugatra.

 

                                                                                                               

  

                                                                                                                                A Szikláshegység Nemzeti Parkban.

 

        Rachel és Anna Disneyland-ben, a hátérben Walt Disney és Mickey Egér szobra.                                        Joshi, Josiah és Anna Disneyland bejáratánál.     

 

Anna és Minnie Egér.                                                                                                                          Micimackóval Disneyland-ben.

 

 

 

Estes Parkban anyuval.                                                                                                                     Anyu, Anna, Josiah és Joshi.

 

Norbi, Josiah és anyu.                                                                                         Anna, Josiah és Joshi a Lilly tónál Estes Parkban.

 

 

Norbi és Anna a Lilly tónál.                                                                                                               Joshi és Anna a Lilly tónál.

 

                                Anna aranyat most, de csak színes drágaköveket talál.                                                                             Anyu, Anna, Josiah, Norbi és Joshi Manitou Springs-ben.

 

 

 

 

                                                                                                                                                Anna Seattle-ben.

 

  

 

  

Napsütés, eső, sár, hó, nem számit, Anna megy lovagolni.

 

 

 

 

                Anna és Rachel Las Vegas-ban az Excalibur Hotel bejáratánál.                                                              Rachel és Norbi a Beverly Hills Hilton szállodában. A háttérben a Los Angles-i szmog.

 

 

                                                                                                                                Karácsony Disneyland-ben.

 

Anna, Rachel és Norbi a Garden of the Gods parkban.                                                                                                               Anna és Anyu a Lilly tónál Estes Parkban.

 

 

 

Josiah a Lilly tónál Estes Parkban.                                                                                                                  Anna Seattle-ben a Space Needle lábánál.